TERMENE&CONDIȚII

TERMENE&CONDIȚII

 

La plasarea corecta a comenzii primiti automat formularul de comanda cu numar de inregistrare si SMS de instiintare. Vom raspunde in maxim 48 h cu informatii despre stadiul comenzii. Daca nu primiti in acest interval nici un e-mail sau telefon din partea noastra inseamna ca nu ati plasat corect comanda. 

 

Coletele vor fi livrate prin FanCourier.

 

Drepturile de autor (Copyright)

 

Intregul continut al site-ului www.2joy.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SmartLink Media S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.2joy.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice incalcare a dreptului de autor pe site va rugam sa ne sesizati la urmatoarea adresa: shop2joy@yahoo.com

 

 

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

Accesarea www.2joy.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor sa fie pastrate de SmartLink Media S.R.L. 

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

De asemenea, SmartLink Media S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. SmartLink Media certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Alte Informatii

Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

 

Responsabilitati privind produsele

SmartLink Media S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SmartLink Media S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate; produsele se pot returna fara a invoca un motiv anume. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea “Returnare Produs”.

 

Denuntarea unilaterala

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 14 zile calendaristice de la data acceptarii livrarii. SmartLink Media S.R.L. se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 14 zile calendaristice.

 

 

Politica preturilor si transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate cu TVA si valoarea transportului specificat pe factura fiscala.

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.

 

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa contactati reprezentantii firmei la adresa de e-mail  și vă vom răspunde în max 24 ore.