Expeditie si livrare

Livrarea se efectueaza prin  curierat rapid, de luni pana vineri, dupa confirmarea comenzii prin SMS sau Facebook Messenger. Nu livram comanda fara confirmare din partea cumparatorului. Dupa plasarea comenzii, un operator 2JOY.ro va contacta cumparatorul pentru confirmare. Confirmarea comenzii se poate face prin SMS sau Facebook Messenger.

 

Se fac livrari si sambata, doar la cerere. In alte conditii, comenzile plasate vineri, se vor livra in prima zi lucratoare a saptamanii urmatoare.  Termenul poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii serviciilor de curierat.

 

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie si de suma coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului la primire. 2JOY nu este beneficiarul costurilor de transport.

Taxa de transport este de 15 RON pentru orice comanda cu suma totala de pana la 299 RON.

Pentru comenzi de minim 300 RON transportul este gratuit.

Taxa retur: Returul se poate trimite prin orice firma de curierat, taxa de transport retur fiind achitata de catre client. 

 

Important! Pentru comenzile neridicate sau anulate dupa termenul de livrare, taxa de transport e suportata de 2JOY. Asadar, in cazul in care clientul cere retrimiterea coletului, se va adauga si taxa initiala aferenta coletului, la a doua livrare!

 

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (ramburs la curier).
- online cu cardul.

d0590682861aedeaacf5ade7ae5e89d1

Best Deal

Produsele din categoria 'Best Deal' sunt cele pe care le oferim cu discount intr-o anumita saptamana. Produsele din aceasta categorie sunt schimbate o data pe saptamana sau zilnic.